Haulikot, kiväärit, yhdistelmäaseet, käsiaseet, ilma-aseet sekä monet muut aseet löydät Ahti Huvilan verkkokaupasta sekä kivijalkamyymälästä Soinista.

Meiltä löydät kaikenlaiset asetarvikkeet. Aseenhoitovälineet, hihnalenkit, kiikarinjalat, lippaat, perälevyt, tukit, supistajat, tähtäinjyvät, tukijalat, äänenvaimentimet jne.

Kattava varasto metsästys- ja harjoituspatruunoita useisiin eri kaliipereihin.

Välineet ja komponentit jälleenlataukseen. Holkkisarjat, hylsyt, luodit, välineet jne.

Ahti Huvilasta löydät retkeilvarusteet kuten makuupussit, laavut, lumikengät sekä reput.

Ahti Huvilasta löydät myös pesäpallotarvikkeet. Mailat, räpylät sekä muut tarvikkeet

Benelli MP90S Wold Cup 22LR

Benelli MP90S Wold Cup 22LR

Saatavuus
Varastossa
1 990,00 €
Maksa joustavasti osissa!
Nopea toimitus
Edulliset hinnat
Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron
Tuotekuvaus
Pienoispistooli cal 22 LR
Piippu 110mm
Paino 1,1 kg (ilman lipasta)
Mukana muovilaukku, kaksi lipasta ja aseenhoitosarja
Takuu 1v

Benelli MP90S World Cup on italialainen huippuluokan tarkkuuspistooli. Aseen tähtäyslinja sijaitsee hyvin lähellä piipun keskiakselia (vain n.17mm) ja siksi aseen liike ammuttaessa on minimaalinen. Se helpottaa aseen hallintaa ja nopeuttaa toistuvien laukausten suorituksessa. Piipun keskiakselin etäisyys ojennetun käsivarren linjasta on äärimmäisen pieni ja sen ansiosta saavutetaan hyvä ampuma-asento ja erittäin vähäinen piipunnousu. Aseessa on anatominen kahva, joka voidaan muotoilla henkilökohtaisten tarpeiden mukaan, sillä sen sisällä ei ole metalliosia. Lukitustanko sijaitsee kahvan keskellä urassa, joka mahdollistaa kahvan siirtämisen pituussuunnassa liipaisimeen nähden. Tämä tapahtuu erillisen säätöpalan avulla ja yhdessä siirrettävän liipasimen kanssa löytyy jokaiselle sopiva henkilökohtainen säätö. Laukaisukoneisto on helppo irrottaa aseesta, sillä se on kiinnitetty kierteistetyllä sokalla jonka saa auki ilman työkaluja. Laukaisukoneistossa kaikille säätöruuveille on nykyään oma lukitusruuvi eli säätöruuveja ei tarvitse enää lukita lukitteilla. Etutähtäin on suorakaiteen muotoinen kiinteä etutähtäin, takatähtäin on säädettävä (hahlon leveyden ja korkeuden säätö). Tähtäinväli takatähtäimestä etutähtäimeen on 218 mm. Aseen korkeus 132mm ja leveys 50mm. Piipun pituus on 110mm ja piipun rihloissa oikeakätinen nousu 450 mm, 8kpl rihloja (.22 l.r.). Takuuaika 1 vuosi.
Näytä lisää tuotteita
Käsiaseet tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›