Haulikot, kiväärit, yhdistelmäaseet, käsiaseet, ilma-aseet sekä monet muut aseet löydät Ahti Huvilan verkkokaupasta sekä kivijalkamyymälästä Soinista.

Meiltä löydät kaikenlaiset asetarvikkeet. Aseenhoitovälineet, hihnalenkit, kiikarinjalat, lippaat, perälevyt, tukit, supistajat, tähtäinjyvät, tukijalat, äänenvaimentimet jne.

Kattava varasto metsästys- ja harjoituspatruunoita useisiin eri kaliipereihin.

Välineet ja komponentit jälleenlataukseen. Holkkisarjat, hylsyt, luodit, välineet jne.

Ahti Huvilasta löydät retkeilvarusteet kuten makuupussit, laavut, lumikengät sekä reput.

Ahti Huvilasta löydät myös pesäpallotarvikkeet. Mailat, räpylät sekä muut tarvikkeet

Benelli Lupo HPR Be.s.t. 6,5 CM

Benelli Lupo HPR Be.s.t. 6,5 CM

Saatavuus
Varastossa
2 490,00 €
Maksa joustavasti osissa!
Nopea toimitus
Edulliset hinnat
Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron
Tuotekuvaus
Kaliberi 6,5 Creedmoor
Pituus 1170 mm
Piippu 24"
Paino n. 4,3 kg
Patruunakapasiteetti 1+5, irtolipas

Lupo HPR BE.S.T. on upea pulttilukkoinen tarkkuuskivääri erinomaisilla ominaisuuksilla

HPR tulee sanoista High Precision Rifle

- TERÄSVAHVISTETTU ALARUNKO JA alumiininen tukki tekevät aseesta rakenteellisesti vakaan. Rakenne ja materiaalit tuovat lisää painoa ja vakautta ammuntaan.
- KESTÄVÄ BE.S.T. KÄSITELTY LUKKORUNKO sekä LUKKO ja LUKON KAMPI. Lämpökäsitellystä vankasta teräksestä valmistettu lukkorunko ja BE.S.T. -käsitelty kolmiolakkeinen lukko ovat mekaanisesti täydellinen yhdistelmä, joka takaa maksimaalisen tarkkuuden sekä sujuvoittaa ja nopeuttaa latausta tehden aseen käsittelystä sulavaa.
- CRIO JA BE.S.T. -KÄSITELTY VAPAASTI VÄRÄHTÄLEVÄ HALKAISIJALTAAN 22MM PIIPPU ON URITETTU. Teollinen kryogeeninen käsittely vapaasti värähtelevässä piipussa lisää tarkkuutta. BE.S.T. käsittely (Benelli Surface Treatment) antaa aseelle loistavan suojan korroosiota ja kulutusta vastaan. Piipun rilhannousu on 11 tuumaa ja piipun päässä on 5/8”-24 kierre vaimentimelle tai suujarrulle. Aseen mukana tule suujarru. Sekä piippu että suujarru ovat mattapintaiset. Osissa on mattapinta.
- OPTISEN TÄHTÄIMEN kiinnitystä varten ase toimitetaan Picatinny kiskolla, jossa on valmiiksi 30 MOA kallistus. Tarvikkeena voi hankkia 20 MOA Picatinny kiskon.
- Erinomaiset teknologiat ja suunnittelu takaavat 0,75 MOAn TARKKUUDEN viidellä patruunalla (100 m).
- SÄÄDETTÄVÄ LAUKAISUVASTUS - välillä 0,99 - 2,0 kg.
- ETU- JA TAKATUKKI ovat ruskeasävyiset ja niissä on pitävän otteen takaamiseksi kohokuviointia ja air touch karhennukset. Leveä etutukki antaa hyvän tuen, kun ammutaan pitkille matkoille.
-TAKATUKISSA ON PROGRESSIVE COMFORT SYSTEM: vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua sekä poskiluuhun kohdistuvaa iskua. Perälevy on vaihdettavia. Poskipakka on sädettävissä ja sinä on 8 korkeutta 5mm välein näin poskipakan korkeutta sadan nostettua aina 40mm asti. pistoolikahva on vaihdettavissa kahteen eri jyrkkyyteen (molemmat kuuluvat vakiotoimitukseen). Takatukin alaosassa on irrotettava tukiosa, jonka irrottamalla tukin saa tukevasti, vaikka ampumatuen päälle.
- M-LOK ja QD paikat: Takatukista löytyy 1 M-LOk paikka esim. monopodia varten ja etutukissa on 6 M-LOK paikkaa bipodia varten. Aseessa on myös paikat QD hihnalenkeille.
- ERINOMAINEN MUOKATTAVUUS Lupo HPR BE.S.T. on erinomaisesti muokattava ja säätövaihtoehtoja on valtavasti, kaiken kaikkiaan 672 erilaista kokoonpanoa. Nämä muodostuvat seuraavien muokkausvaihtoehtojen erilaisista yhdistelmistä: 4 takatukin pudotusvaihtoehtoa, 3 sivuvääryyden vaihtoehtoa (neutraali, oikea, vasen), 8 poskipakan asentoa, 6 LOP = vetopituus vaihtoehtoa (Aseen vetopituus on 350mm (LOP). Vakiotoimitukseen kuuluu tukin ja perälevyn väliin asennettavissa olevia jatkopaloja (á12,5mm x 2kpl). Lisäksi tarvikkeena on vielä olemassa +1cm pidempi perälevy, joten kaiken kaikkiaan aseen vetopituutta voidaan muokata kuuteen eri pituuteen välillä 350mm - 385mm) ja 1 liipaisinetäisyyden kasvattamiseen tarkoitettu levy.

- KAKSIRIVINEN IRROTETTAVA 5-patruunan LIPAS. Lisätarvikkeena aseeseen on saatavana 10-patruunan lipas.
- VARMISTIN sijaitsee aseen kaulalla
Näytä lisää tuotteita
Benelli tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›